top of page
 • Kan ik een WUD plaatsen zonder vergunning?
  In heel wat gevallen geldt een vrijstelling van de vergunningsplicht voor het optrekken van vrijstaande bijgebouwen in de zij- en/of achtertuin. De vrijstelling van vergunningsplicht geldt enkel als aan een aantal voorwaarden voldaan is. Zo kan het bijvoorbeeld enkel zonder vergunning als de WUD minder dan 40m2 groot is. Als de WUD een woonfunctie heeft, is een vergunning ook steeds nodig. Ons advies is om steeds uw project even voor te leggen aan de bevoegde dienst van uw gemeente.
 • Wat zijn de afmetingen van een WUD?
  Voor een eenvoudig transport is de lengte beperkt tot 16 meter en de maximum breedte 3,5 meter. Wil u liever een grotere WUD, dan is het uiteraard mogelijk verschillende modules te combineren.
 • Kan ik een WUD-unit bezoeken?
  Uiteraard. In onze fabriek en showroom te Westmalle staan er steeds verschillende units opgebouwd. Ze verschillen in afmeting en ontwerp, zodat u een idee kan krijgen van welke mogelijkheden er zijn. Ons team staat op afspraak klaar om al uw vragen te beantwoorden.
 • Hoelang duurt de bouw van een WUD?
  Na bestelling staan we erop om de WUD binnen de 3 maanden bij u thuis te leveren. U hebt dan de keuze uit prefab-levering of opbouw bij u ter plaatse. Onze experts adviseren u graag in de beste optie voor uw project.
 • Wat is een WUD
  Een Wud is een ecologisch houten (bij-)gebouw dat kan worden ontworpen naar uw persoonlijke wensen en dromen. Zowel qua afmetingen, uitzicht, interieur en ingebouwde faciliteiten hebt u een hele ruime keuze.
 • Hoe lang gaat een WUD mee?
  Onze WUDs hebben een even lange levenstermijn als een huis. De WUD is opgebouwd uit 20 cm volmassieve CLT die als hij niet permanent nat wordt, eeuwen meegaat. De gevel is thermisch gemodificeerd hout of accoia waardoor het hout beschermd is.

Voor informatie betreffende de verkoopsvoorwaarden.
Deze vind u via deze link.

bottom of page